Kereta Naga Paksi

Koleksi Museum Prabu Geusan Ulun Sumedang

Tampilkan Selanjutnya

2 Comments

  1. Naga Paksi Panginteun kang…kade ah bilih lepat nyerat…kedah paos paksa jeung paksi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *