Tips Jalan Rusak, Jika Minim Dana

Surat Pembaca

Kasuhun para inohong di smd, pangapunten utamina ka binamarga jabar sareng kabupaten. Ieu mah aya sasieureun sabeunyeureun pikeun ngomean jalan rusak, alatan teu aya waragad. Tong pesimis, da urang sumedang mah seueur akalna.

Jalan rusak nu matak bahaya teh nu lega liangna ukur kurang ti 60 senti, tapi lamun lega nepi ka 2 meter mah. Moal cilaka hok geura.

Pang gampilna, mun aya logak anu kurang ti 60 senti legaan dugi ka dua meter.

Praktis, modalna moal dugi ka milyaran, cukup we ku linggis dua.

@KiCampelak

1 thought on “Tips Jalan Rusak, Jika Minim Dana

  1. Waduhh…….warga dugi stress kieu gara-gara pamarentah nu kirang peduli ka rakyat. Tapi leres pisan panyungkeun ti KiCampelak, dan nyungkeun jalan lemes mah moal digubris.

Tinggalkan Balasan