Tips Jalan Rusak, Jika Minim Dana

  • Terbit Sabtu, 16 Februari 2013 - 12:51 WIB
  • Surat Pembaca
  • REPORTER: Admin
  • EDITOR: Admin

Kasuhun para inohong di smd, pangapunten utamina ka binamarga jabar sareng kabupaten. Ieu mah aya sasieureun sabeunyeureun pikeun ngomean jalan rusak, alatan teu aya waragad. Tong pesimis, da urang sumedang mah seueur akalna.

Jalan rusak nu matak bahaya teh nu lega liangna ukur kurang ti 60 senti, tapi lamun lega nepi ka 2 meter mah. Moal cilaka hok geura.

Pang gampilna, mun aya logak anu kurang ti 60 senti legaan dugi ka dua meter.

Praktis, modalna moal dugi ka milyaran, cukup we ku linggis dua.

@KiCampelak

Baca Juga

ARTIKEL & OPINI PUBLIK